Soma bøger

Soma forlag og andre udgivelser

Forlaget, der blev etableret i 1995, udgiver lærebøger og manualer af Jens-Erik Risom, som er af relevans for den meditative praksis. Bøger og manualer kan købes hos forlaget ved at sende os en mail på info@livspraksis.dk.

Aktuel udgivelse:

Vi har netop udgivet en lille manual med titlen ”Forberedelse til døden – at finde vej gennem meditation og livsforståelse”. Den belyser dødsprocessen fra fire forskellige vinkler: psykologisk, eksistentielt, energetisk og spirituelt. Centralt i bogen er øvelser og kontemplationer, som kan forberede sindet på livets store overgang. Bogen er på 60 sider, illustreret, og koster 150 kr.

Forlagets udgivelser omfatter i øvrigt:

  • Nærværsmeditation – enkle anvisninger og en indføring i den gradvise metode (2007). Pris 125 kr.
    En amerikansk udgave af bogen blev under titlen Presence Meditation – the Practice of Life Awareness udgivet af North Atlantic Books i 2010. Den kan bl.a. købes på amazon.com.
  • SE IND – fordybelse af mindfulness (2022). Pris 250 kr.

I 2023-24 har Soma forlag planlagt to udgivelser med titlerne:

  • Bevidsthedens syv ansigter – vejledning i meditation i lyset af zen.
  • Bevidsthedsmusik – praksistekster for fremtiden.

Udover disse bøger har Jens-Erik på andre forlag senest udgivet:

  • Mindfulness og meditation i liv og arbejde, Hans Reitzel, 2013. Pris 300 kr.
  • Spiritualitet i vor tid – en udviklingsvej baseret på Jes Bertelsens kortlægninger og praksis, Indblikbøger, 2020. Pris 300 kr.

En række af Jens-Eriks tidligere, men udsolgte bøger, vil i de kommende år blive udgivet i e-bogs-format af Lindhardt & Ringhof. Det drejer sig bl.a. om Selvudviklingens Tao og På sporet af elefanten. Nærmere oplysninger vil blive bragt her på hjemmesiden, når de foreligger.